Over deze website

Deze website is een initiatief van Louis van Oort (@louisvanoort), Arthur Eerelman-Hanselman (@arthurh71) en Martine Eerelman-Hanselman.

11Centraal

In het tijdschrijft 11 Centraal van de Gemeente Geldermalsen staat een blog van ons (Louis, Martine en Arthur) over Geschiedenis Geldermalsen. Marsha van de Griend van de gemeente schrijft daarbij over het leefbaarheidsbudget.
Klik op de afbeelding hiernaast voor de volledige blog.
Of klik hier voor het artikel in een PDF bestand.

Het idee voor de website Geschiedenis Geldermalsen ontstond na de totstandkoming van het verzamelalbum Ontdek Geldermalsen in 2014, samengesteld door Louis van Oort, die -samen met Ab Donker – ook voor het overgrote deel van de foto’s tekende. Dit was een actie van Albert Heijn Van Doorn aan het Maximaplein. Met Ontdek Geldermalsen wilde het bedrijf haar 5-jarig jubileum luister bij zetten en op die manier meteen iets terugdoen voor de Geldermalsense bevolking.

De teksten en afbeeldingen uit dit kleurrijke boekwerkje vormden het eerste fundament voor deze website. Dit is aangevuld met diverse artikelen en onderzoeken van diverse auteurs. Met deze website willen de 3 vrijwillige initiatiefnemers de lokale geschiedenis vastleggen en mensen hierbij betrekken. Hiervoor hebben wij ook een bijdrage gekregen vanuit het leefbaarheidsbudget van de gemeente Geldermalsen. Wilt u meeschrijven of heeft u andere ideeën om mee te werken aan de site? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: