Doe en schrijf mee!

Het idee achter deze website is dat u enerzijds wordt vermaakt met allerlei verhalen, maar vooral ook dat u uw eigen verhalen gaat vertellen en schrijven! Dat kan door te reageren op de bestaande artikelen op de site, maar leuker nog, door nieuwe verhalen en afbeeldingen toe te voegen.

Een artikel schrijven

Een artikel schrijven voor deze website kan soms een aardige klus zijn. Na een gedegen onderzoek moeten de bevindingen goed op schrift komen. Vaak moeten er tegenstrijdigheden uit de bronnen worden overwonnen. Wat is waar en wat valt te betwijfelen? En dan moet het te schrijven artikel ook nog eens passen binnen de auteursrichtlijnen, zoals deze hier worden beschreven. Zo’n proces kan soms best ingewikkeld zijn. Daar staat tegenover dat het dankbaar en plezierig werk is en het een hoop genoegdoening kan geven zo’n artikel te delen met de buitenwereld.

Maar bovenstaande manier van werken is slechts één manier van werken!
Er zijn vele andere wegen om tot een leuk artikel te komen!  

Want niet ieder artikel hoeft wetenschappelijk doorvlochten te zijn. Niet alle verhalen moeten op een uitvoerig bronnenonderzoek gebaseerd te zijn. Een verhaal mag ook gebaseerd zijn op eigen herinneringen aan een bepaalde gebeurtenis, plek of tijd. Weet u niet helemaal zeker of alle feiten kloppen, geeft niets, dat kunt u ook in uw verhaal aangeven en dan zijn er wellicht lezers op deze site die u verder kunnen helpen.

Of wellicht heeft u mooie oude foto’s of spullen thuis en heeft u daar een kort (of lang) verhaal bij? Of heeft u een vader, moeder, opa, oma, oom, tante, neef nicht die altijd mooie verhalen verteld over het verleden. Of iemand die vroeger een bepaalde winkel in een dorp had en daarover kan schrijven? Meldt het allemaal gerust aan voor plaatsing op onze site!

Geschiedenis zit in grote en kleine dingen en onze ervaring is dat groot en klein en alles daartussen evenzeer wordt gewaardeerd door onze lezers!

Reageer en doe mee!

Wilt u uw verhalen delen, neem dan contact met ons op door het reactieformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen. U kunt dan toegang tot deze site krijgen en uw verhaal en uw afbeeldingen met ons delen.

Wij kijken uit naar uw reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: