Terugblikken mei 2018

Wie weet er meer?

Deze foto komt uit de collectie van het Regionaal Archief Rivierenland. Hij dateert uit 1983 en is waarschijnlijk gemaakt voor Nieuwsblad Geldermalsen. De foto is gemaakt in Tricht. Wie weet tijdens welke gelegenheid deze foto gemaakt is en wie herkent iemand op deze foto?

RAR_mei2018_img025

Reacties zijn van harte welkom via de mail: geschiedenisgeldermalsen@kpnmail.nl, via deze website of onze Facebookpagina en worden gepubliceerd op deze site en doorgestuurd naar het archief. Bedankt alvast!

Reacties april 2018: korfballers
In onze vorige rubriek vroegen we wie er spelers herkende van het C team van korfbalvereniging Animo op een archieffoto uit 1983. Hierop kregen wij diverse reacties. De namen die we binnenkregen, zijn: Coaches Jan van Kessel en Corinne Hoogendoorn. De korfballers: Erwin Steenis, Roel van Ooyen, Rien van Soelen, Frans van Os, Arthur Cammelbeeck, Hanny Voorneveld, Anja van Ekeren, Arina van Os en Miriam van Eck. Bedankt voor de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.