Terugblikken augustus: Kinderen op de foto in het archief

FK1564Deze twee foto’s komen uit de collectie van het Regionaal Archief Rivierenland en zijn waarschijnlijk in of rond 1983 voor de krant gemaakt. Dit keer staan er vooral kinderen op. Op de eerste foto, gemaakt op het Marktplein in Geldermalsen, kregen we veel enthousiaste reacties, van mensen die zichzelf of bekenden of familie herkenden. Het waren leerlingen van twee scholen, waaronder de Jan Harmenshof in Geldermalsen. Zij mochten 4 platanen planten ter afsluiting van de herinrichting van de markt, onder toeziend oog van burgemeester Baris. De grootste jongen midden op foto vooraan met de schop is Cees Veldhuizen. De jongen op de fiets is Mohamed Chaiba. De 2e jongen van links is Jurriaan van de Vreede. Ook (waarschijnlijk) herkend: Martin Jacobs, Roel Huijbers, Martijn van Eldik, Petra Jungblut , Michiel Visser. De meiden staan wat meer achteraan: Carina Riezebos, Ellen Korving-Kajim, Nanda Roep, Margreet van Stuijvenberg. Op Facebook bleek overigens dat veel van de gefotografeerden zich niets van deze bijeenkomst herinneren. Achteraan werd een moeder herkend, Truus Huijbers-Simons . Bedankt voor de vele reacties!

Op de andere foto was een modeshow in Beesd te zien, hier kwamen helaas geen reacties op binnen.

FK1566

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.