Pand Betuwe

Waar ooit een fourniturenbedrijf was gevestigd aan de pittoreske Voorstraat in Beesd, worden nu de beste ideeën bedacht en plannen uitgewerkt. Vergaderlocatie en kantoor-voor-een-dag Pand Betuwe opende er dit jaar haar deuren.

PandBetuwe
Foto: website Pandbetuwe.nl

Achter de Jugendstill-achtige gevel van Voorstraat 56, gaat een karakteristiek pand schuil. Sinds dit jaar zijn de verschillende vergader- en brainstormruimtes te huur. Eigenaresse Petra van der Perk heeft bij het inrichten van Pand Betuwe op smaakvolle wijze authentieke details als glas-in-lood-ramen, stenen muren en zolderbalken gecombineerd met een strakke en frisse Scandinavische uitstraling: “Ik wil dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt en prettig kan werken. Zowel bedrijven die komen om te vergaderen, als mensen die een kantoor voor een dag willen huren.”
Van der Perk exploiteert Pand Betuwe samen met Sylvia Baars. Op Open Monumentendag openen zij de deuren van zowel Pand Betuwe als vergaderlocatie en kookstudio Het Nut, dat een paar panden verderop in de straat ligt. “We zijn trots op ons bedrijf en willen dit graag delen. We zouden het ook heel leuk vinden als mensen ons meer kunnen vertellen over de geschiedenis van Pand Betuwe.”
Kijk voor meer informatie op de website van pand Betuwe.

Dit artikel is eerder verschenen in Nieuwsblad Geldermalsen op 10 juli 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.